TTO Sloop & Infra
Expertises
Vormt je pand een knelpunt voor de ambities van je bedrijf? Heb je ideeën om dat op te lossen, maar krijg je het in je eentje niet voor elkaar? Dan moet je bij Fons zijn. Die helpt je graag om je ideeën tot uitvoering te brengen. 
Fons kent de regelgeving en procedures, weet alles van beschikbare en vrijkomende panden en locaties, van grondprijzen en bestemmingsplannen. En hij heeft een uitgebreid netwerk van contacten die wel eens heel interessant voor je zouden kunnen zijn.

Fons helpt jou als ondernemer het slimste antwoord te vinden op je huisvestingsvraag. In een oriënterend gesprek bekijk je samen waar je precies tegenaan loopt en wat je verder zou kunnen helpen. Dat gesprek is geheel vrijblijvend en gratis. Gratis?! Jazeker, want Fons hoeft er niet aan te verdienen. Het gaat hem om groei van de lokale werkgelegenheid of versterking van de regionale economie. Optimale huisvesting, waarin je jouw ambities kunt verwezenlijken, levert tegelijk die maatschappelijke meerwaarde op. Een win-win situatie dus!   
 
Voor ondernemers, ontwikkelaars en beleggers
Fons is er voor ondernemers. Hij hielp firma’s als P&M Express, GVT Group of Logistics, Bierens Machinefabrieken, AllPress Metals en tal van andere bedrijven hun ambities te verwezenlijken door middel van slimme huisvestingsoplossingen. Maar Fons is er ook voor anderen die zich met de huisvesting van bedrijven bezighouden, zoals projectontwikkelaars en beleggers. Voor alle partijen die een beroep willen doen op een team van ervaren sparringpartners op het gebied van planologie, financiën en contractvorming. Specialisten uit alle disciplines die nodig zijn om ervoor te zorgen dat je als ondernemer vooruit kunt. Zó doen we dat in Tilburg.

De drie expertisegebieden van Fons zijn als volgt:
Lees meer
Advies
Is je huisvestingsvraag eenmaal helder, dan kijkt Fons hoe hij je kan helpen.
Vanuit zijn ervaring met (her)ontwikkeling op bedrijventerreinen kan hij je heel gericht en praktisch adviseren. Of hij brengt je in contact met een specialist die je vragen kan beantwoorden. Vragen over nieuwbouw, verbouw, vergunningen, juridische kwesties en verduurzaming.
Uiteindelijk werk je aan een duidelijk antwoord op je huisvestingsvraag, in de vorm van een sluitende businesscase. Een scenario dat precies aangeeft welke investering nodig is, wat dat je onderneming oplevert en waar de risico’s zitten. 
Lees meer
Verbinding
Het team van Fons helpt je vooruit.
Vanuit hun eigen ervaring en kennis of door te kijken wie of wat je écht verder kan helpen.
Ze weten wat er speelt op en rond je bedrijventerrein. Misschien valt er een stuk grond of een pand te ruilen met je buurman. Wellicht overweegt een collega-ondernemer transport van producten of grondstoffen over water en kun je daarbij aansluiten. Via Fons komen verbindingen tot stand tussen mensen, bedrijven en omgeving. 
Wanneer behoefte blijkt aan aanvullende expertise, brengt Fons je snel in contact met de juiste partij of persoon. Fons biedt je toegang tot een uitgebreid netwerk van partners. Bijvoorbeeld op bouwkundig, milieutechnisch, planologisch, juridisch en financieel gebied. Interessante partijen met wie hij je graag verbindt. Zó doen we dat in Tilburg.
Lees meer
Financiering
De businesscase is rond, het plaatje is helder. Maar hoe financier je nu je huisvestingsplannen?
Misschien vanuit eigen vermogen of een aanvullende financiering van de bank. Lukt dat niet, dan zoekt Fons graag met je mee naar een oplossing. Zijn netwerk kent diverse partijen die bereid zijn te investeren of te financieren. Tenminste, als daar een goede rendement/risico-verhouding tegenover staat. Eventueel kan Fons ook eigen middelen inzetten.
Dat kan via een participatie, lening of garantie van maximaal 6 jaar. Minimaal € 200.000, maximaal € 2,5 mln. Waar andere financiers afhaken vanwege te hoog risico of te laag rendement, kan Fons veel makkelijker instappen. Het gaat hem immers niet zozeer om financieel, maar veel meer om maatschappelijk rendement. 
Lees meer

De volgende bedrijven kozen voor Fons: