TTO Sloop & Infra

Nieuws

Op deze pagina vind je het laatste nieuws over Fons. Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Fons? Volg Fons dan op LinkedIn: klik hier.
Heeft jouw pand al een Energielabel C?
Vanaf 2023 moeten alle kantoorpanden minimaal een energielabel C hebben. Wat houdt dit eigenlijk in?
Brabantse bedrijventerreinen 2017
​De provincie Noord-Brabant heeft afspraken gemaakt met de Brabantse regio’s om vraag en aanbod aan ruimte met elkaar in evenwicht te brengen. Deze afspraken vormen de basis voor vraaggerichte ontwikkeling van bedrijventerreinen.
Wolfs Trucks, gebruikte trucks & trailers en verhuur
Twee locaties verhuizen naar één nieuwe locatie, dat is de wens die Wolfs Trucks B.V. heeft. Het bedrijf dat zich richt op de inkoop, verkoop en verhuur van trucks en trailers kwam met deze uitdaging bij Fons terecht. 
Samenwerkingsovereenkomst truckparking ondertekend
Al eerder werd bekend dat de truckparking er zou gaan komen, maar nu is het officieel. De partijen hebben gezamenlijk een tijdelijke truckparking aan de Letostraat op bedrijventerrein Vossenberg gerealiseerd. 
Railport Brabant onder de aandacht op Chinese TV
Een Chinese televisiezender heeft een documentaire over Railport Brabant gemaakt. Hierin komt het eerste project van Fons in samenwerking met GVT Group of Logistics ruimschoots aan bod. 
Fons: n loket voor huisvestingsvraagstukken in Tilburg
Ondernemers die niet meer op de juiste plek zitten met hun bedrijf, waarvan het pand te klein of juist te groot wordt, of zelfs al een idee hebben voor een nieuwe invulling van het bedrijfspand, kunnen vanaf vandaag terecht bij Fons.
Nieuwe website live!
Vanaf 17 juni 2016 is de nieuwe website van Fons live!

Meer weten?

Wil je kennismaken met Fons? Weten wat hij wellicht voor je kan betekenen?
Of heb je een concrete vraag? Vul het formulier in en Fons neemt contact met je op.
Zo snel mogelijk. Z doen we dat in Tilburg.

De volgende bedrijven kozen voor Fons: