TTO Sloop & Infra

Brabantse bedrijventerreinen 2017

De provincie Noord-Brabant heeft afspraken gemaakt met de Brabantse regio’s om vraag en aanbod aan ruimte met elkaar in evenwicht te brengen. Deze afspraken vormen de basis voor vraaggerichte ontwikkeling van bedrijventerreinen. Bekijk de feiten en cijfers over Brabantse bedrijventerrein hier.
 
Met 1100 bruto hectare bedrijventerrein is Tilburg koploper van de grote steden in Brabant. De stad beschikt over zeer uiteenlopende terreinen met een duidelijk eigen profiel. De bedrijventerreinen hebben een uitstekende infrastructuur en kavels die qua omvang en indeling voldoen aan uw eisen – ook als u echt veel ruimte vraagt.
 
Fons is een samenwerkingsverband van de gemeente Tilburg en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) en daardoor actief betrokken bij (her) ontwikkelingen op bedrijventerreinen in Tilburg. Zo is Fons in staat om via optimale huisvestingsoplossingen Tilburgse ondernemers te helpen hun ambities te realiseren. Een voorbeeld van de meerwaarde van Fons is de case van transport- en logistiek bedrijf GVT. Zij zijn op vrijwel elk industrieterrein in Tilburg aanwezig. Bij de herontwikkeling van haar onroerend goed, doen zij graag een beroep op Fons. Een winwin situatie; een impuls voor de ondernemer, voor de werkgelegenheid en het bedrijventerrein.   
 
Fons helpt niet alleen ondernemers, maar ook anderen die zich met de huisvesting van bedrijven bezig houden, met advies, financiering en een uitgebreid netwerk. Bekijk hier wat Fons voor jou kan betekenen. 

Meer weten?

Wil je kennismaken met Fons? Weten wat hij wellicht voor je kan betekenen?
Of heb je een concrete vraag? Vul het formulier in en Fons neemt contact met je op.
Zo snel mogelijk. Z doen we dat in Tilburg.
Overig nieuws
 • Heeft jouw pand al een Energielabel C?
  Vanaf 2023 moeten alle kantoorpanden minimaal een energielabel C hebben. Wat houdt dit eigenlijk in?
 • Huisvestingstip: Denk flexibel
  Flexibele huisvesting is essentieel bij veranderende activiteiten van een onderneming. In dit artikel deelt Fons daarom een handige huisvestingstip over flexibel denken. 
 • 3 handige huisvestingstips voor ondernemers
  Als ondernemer krijg je te maken met allerlei huisvestingsvraagstukken. Fons kan je helpen met slimme oplossingen op maat op het gebied van nieuwbouw, verbouw, vergunningen, juridische kwesties en verduurzaming.
 • Wolfs Trucks, gebruikte trucks & trailers en verhuur
  Twee locaties verhuizen naar één nieuwe locatie, dat is de wens die Wolfs Trucks B.V. heeft. Het bedrijf dat zich richt op de inkoop, verkoop en verhuur van trucks en trailers kwam met deze uitdaging bij Fons terecht. 
 • Samenwerkingsovereenkomst truckparking ondertekend
  Al eerder werd bekend dat de truckparking er zou gaan komen, maar nu is het officieel. De partijen hebben gezamenlijk een tijdelijke truckparking aan de Letostraat op bedrijventerrein Vossenberg gerealiseerd. 
 • Railport Brabant onder de aandacht op Chinese TV
  Een Chinese televisiezender heeft een documentaire over Railport Brabant gemaakt. Hierin komt het eerste project van Fons in samenwerking met GVT Group of Logistics ruimschoots aan bod. 
 • Fons: n loket voor huisvestingsvraagstukken in Tilburg
  Ondernemers die niet meer op de juiste plek zitten met hun bedrijf, waarvan het pand te klein of juist te groot wordt, of zelfs al een idee hebben voor een nieuwe invulling van het bedrijfspand, kunnen vanaf vandaag terecht bij Fons.
 • Nieuwe website live!
  Vanaf 17 juni 2016 is de nieuwe website van Fons live!

De volgende bedrijven kozen voor Fons: