TTO Sloop & Infra

Samenwerkingsovereenkomst truckparking ondertekend

Al eerder werd bekend dat de truckparking er zou gaan komen, maar nu is het met de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst officieel. ​Gemeente Tilburg, GVT Group of Logistics, Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM), Bedrijven Overleg Regio Tilburg (BORT) en Vitaal Katsbogten, Vitaal Vossenberg en Vitaal Loven hebben gezamenlijk een tijdelijke truckparking aan de Letostraat op bedrijventerrein Vossenberg gerealiseerd. Deze proef heeft als doel om de parkeeroverlast door vrachtwagens op de bedrijventerreinen Vossenberg, Loven en Katsbogten aan te pakken.
Truckparking binnenkort open
De verwachting is dat de truckparking omstreeks 1 oktober 2016 open gaat. Vanaf dat moment worden vrachtwagenchauffeurs op Vossenberg, Loven en Katsbogten verwezen naar de truckparking op Vossenberg als zij (lang) willen parkeren of overnachten. Ook worden de chauffeurs er op geattendeerd dat het parkeerverbod voor vrachtwagens op Vossenberg 1 december 2016 ingaat. Op Loven en Katsbogten is er overigens nog wel een aantal plaatsen waar vrachtwagens (kort) mogen parkeren.
 

Meer weten?

Wil je kennismaken met Fons? Weten wat hij wellicht voor je kan betekenen?
Of heb je een concrete vraag? Vul het formulier in en Fons neemt contact met je op.
Zo snel mogelijk. Z doen we dat in Tilburg.
Overig nieuws
 • Heeft jouw pand al een Energielabel C?
  Vanaf 2023 moeten alle kantoorpanden minimaal een energielabel C hebben. Wat houdt dit eigenlijk in?
 • Huisvestingstip: Denk flexibel
  Flexibele huisvesting is essentieel bij veranderende activiteiten van een onderneming. In dit artikel deelt Fons daarom een handige huisvestingstip over flexibel denken. 
 • 3 handige huisvestingstips voor ondernemers
  Als ondernemer krijg je te maken met allerlei huisvestingsvraagstukken. Fons kan je helpen met slimme oplossingen op maat op het gebied van nieuwbouw, verbouw, vergunningen, juridische kwesties en verduurzaming.
 • Brabantse bedrijventerreinen 2017
  ​De provincie Noord-Brabant heeft afspraken gemaakt met de Brabantse regio’s om vraag en aanbod aan ruimte met elkaar in evenwicht te brengen. Deze afspraken vormen de basis voor vraaggerichte ontwikkeling van bedrijventerreinen.
 • Wolfs Trucks, gebruikte trucks & trailers en verhuur
  Twee locaties verhuizen naar één nieuwe locatie, dat is de wens die Wolfs Trucks B.V. heeft. Het bedrijf dat zich richt op de inkoop, verkoop en verhuur van trucks en trailers kwam met deze uitdaging bij Fons terecht. 
 • Railport Brabant onder de aandacht op Chinese TV
  Een Chinese televisiezender heeft een documentaire over Railport Brabant gemaakt. Hierin komt het eerste project van Fons in samenwerking met GVT Group of Logistics ruimschoots aan bod. 
 • Fons: n loket voor huisvestingsvraagstukken in Tilburg
  Ondernemers die niet meer op de juiste plek zitten met hun bedrijf, waarvan het pand te klein of juist te groot wordt, of zelfs al een idee hebben voor een nieuwe invulling van het bedrijfspand, kunnen vanaf vandaag terecht bij Fons.
 • Nieuwe website live!
  Vanaf 17 juni 2016 is de nieuwe website van Fons live!

De volgende bedrijven kozen voor Fons: