TTO Sloop & Infra

Wolfs Trucks, gebruikte trucks & trailers en verhuur

​Fons denkt mee en geeft concrete adviezen
Eigenaar Bas Wolfs: “Ik had gehoord dat Fons mee kan denken met mijn huisvestigingsvraagstuk en tevens ingangen heeft bij allerlei partijen.” Na het eerste contact volgde er al snel een afspraak. “Fons dacht mee, was duidelijk en gaf concrete adviezen.”

Fons deelt kennis
Tijdens het gesprek kwam niet alleen de behoefte van Bas Wolfs aan bod. “Fons keek verder en stelde kritische vragen. Bijvoorbeeld over hoe ik de toekomst van Wolfs Trucks zie, want als ondernemer moet je zeker bij huisvestingsvraagstukken verder vooruit denken. Daarnaast gaf Fons input over personele zaken en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Waardevol!” 
Slimme suggestie
Na de afspraak schakelde Fons met accountmanagers van de gemeente en volgde er snel een optie voor een nieuwe locatie. “Dat bleek op dit moment geen goede optie te zijn.” Wolfs Trucks blijft zoeken naar een plek voor hun voorraad trucks en trailers, met daarop een loods en kantoorruimte. “Dat is gewoonweg lastig. Locaties zijn óf in kleine ruimtes ingedeeld of we moeten zelf gaan bouwen op een braakliggend terrein. De suggestie van Fons, om op onze toekomstige locatie samen te werken met ketenpartners die passen bij onze activiteiten, neem ik nu echter mee in de zoektocht.”
 
Vernieuwende ideeën
Bas Wolfs kijkt tevreden terug op de kennis en het netwerk dat Fons deelde. “Ga zeker eens praten met Fons,” vervolgt hij. “Fons komt met vernieuwende ideeën. Er kwamen zaken aan bod waar ik zelf nog niet aan gedacht had. Als ik ooit weer een vraagstuk heb, zal ik zeker weer bij Fons aankloppen.” 

 

Meer weten?

Wil je kennismaken met Fons? Weten wat hij wellicht voor je kan betekenen?
Of heb je een concrete vraag? Vul het formulier in en Fons neemt contact met je op.
Zo snel mogelijk. Z doen we dat in Tilburg.
Overig nieuws
 • Heeft jouw pand al een Energielabel C?
  Vanaf 2023 moeten alle kantoorpanden minimaal een energielabel C hebben. Wat houdt dit eigenlijk in?
 • Huisvestingstip: Denk flexibel
  Flexibele huisvesting is essentieel bij veranderende activiteiten van een onderneming. In dit artikel deelt Fons daarom een handige huisvestingstip over flexibel denken. 
 • 3 handige huisvestingstips voor ondernemers
  Als ondernemer krijg je te maken met allerlei huisvestingsvraagstukken. Fons kan je helpen met slimme oplossingen op maat op het gebied van nieuwbouw, verbouw, vergunningen, juridische kwesties en verduurzaming.
 • Brabantse bedrijventerreinen 2017
  ​De provincie Noord-Brabant heeft afspraken gemaakt met de Brabantse regio’s om vraag en aanbod aan ruimte met elkaar in evenwicht te brengen. Deze afspraken vormen de basis voor vraaggerichte ontwikkeling van bedrijventerreinen.
 • Samenwerkingsovereenkomst truckparking ondertekend
  Al eerder werd bekend dat de truckparking er zou gaan komen, maar nu is het officieel. De partijen hebben gezamenlijk een tijdelijke truckparking aan de Letostraat op bedrijventerrein Vossenberg gerealiseerd. 
 • Railport Brabant onder de aandacht op Chinese TV
  Een Chinese televisiezender heeft een documentaire over Railport Brabant gemaakt. Hierin komt het eerste project van Fons in samenwerking met GVT Group of Logistics ruimschoots aan bod. 
 • Fons: n loket voor huisvestingsvraagstukken in Tilburg
  Ondernemers die niet meer op de juiste plek zitten met hun bedrijf, waarvan het pand te klein of juist te groot wordt, of zelfs al een idee hebben voor een nieuwe invulling van het bedrijfspand, kunnen vanaf vandaag terecht bij Fons.
 • Nieuwe website live!
  Vanaf 17 juni 2016 is de nieuwe website van Fons live!

De volgende bedrijven kozen voor Fons: