TTO Sloop & Infra

Over Fons

Fons is een samenwerkingsverband van de gemeente Tilburg en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM). Een initiatief om via optimale huisvestingsoplossingen ondernemers op Tilburgse bedrijventerreinen te helpen hun ambities te realiseren. Goed voor de bedrijven, goed voor de werkgelegenheid, goed voor economie.
Fons is er voor ondernemers. Maar ook voor anderen die zich met de huisvesting van bedrijven bezighouden, zoals projectontwikkelaars en beleggers. Voor alle partijen die een beroep willen doen op een team van ervaren sparringpartners op het gebied van planologie, financiën en contractvorming. Specialisten uit alle disciplines die nodig zijn om ervoor te zorgen dat je als ondernemer vooruit kunt. Zó doen we dat in Tilburg. 

Het team van Fons
Vanuit de gemeente Tilburg en de BOM is een deskundig team van specialisten samengesteld. Zij spreken de taal van de ondernemer. En schakelen net zo snel als jij.

Rob van Midden (BOM) is eerste aanspreekpunt voor de ondernemer. Vanuit zijn ruime vastgoedervaring vertaalt hij je specifieke huisvestingsvraag naar een slimme oplossing op maat en hij begeleidt je van begin tot eind in het proces.

Jody Broeders (gemeente Tilburg) weet als geen ander de weg binnen de gemeente. Hij legt de verbinding met de verschillende collega’s van vakafdelingen die bij het project betrokken moeten worden. 

Ben Santbergen (BOM) weet vanuit zijn bancaire ervaring waar je als ondernemer op moet letten om je huisvesting mogelijk te maken. Ben is je met name behulpzaam bij de financiering van je business case.
 
De folder van Fons kun je hier downloaden.
Click here for the English brochure.
“”

Meer weten?

Wil je kennismaken met Fons? Weten wat hij wellicht voor je kan betekenen?
Of heb je een concrete vraag? Vul het formulier in en Fons neemt contact met je op.
Zo snel mogelijk. Zó doen we dat in Tilburg.

Referenties

 • TTO Sloop & Infra

  “Fons voorziet je van echt onafhankelijk advies”
 • GVT Group of Logistics, transport en logistiek

  “Fons geeft je ruggensteun bij de ontwikkeling van je plannen”
 • Bierens Machinefabrieken, toeleverancier industrie

  “Fons hielp met financiële middelen, kennis en advies”
 • P&M Express, sneltransport- en koeriersbedrijf

  “Dankzij Fons konden we vervroegd een extra investering doen”
 • AllPress Metals, metaalbewerking

  “Mede dankzij een financiering van Fons kunnen we nu echt uit de voeten”

De volgende bedrijven kozen voor Fons: